In de prijzen tijdens Varend Corso 2015

Net als voorgaande jaren, mocht ook dit jaar Groen & Bloem een ontwerp maken voor de boot van kern De Lier voor de 18e editie van het Varend Corso. Het thema van het Varend Corso 2015 was “Pluk de dag”. De voorbereidingen zijn maanden geleden al begonnen. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver!

Twee keer prijs!

Op 31 juli en 1 en 2 augustus trok de stoet door onder meer Westland, Den Haag, Delft en Maassluis. Ruim 500.000 bezoekers (een recordaantal) zagen onze boot voorbij komen. Alleen hun enthousiaste reacties, maken al het harde werken al de moeite waard! Dat we ook nog twee prijzen in ontvangst mochten nemen, was helemaal een kroon op ons werk. De boot van kern De Lier heeft de derde prijs gewonnen in de categorie niet-commerciële boten en de originaliteitsprijs. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Burning Man

Het thema van de boot was “De verjaardag van Burningman”. Burning Man is een festival dat elk jaar in de Black Rock Desert in Amerika gehouden wordt. Het arrangement op de boot bestond alleen uit cactussen en vetplanten, dus geen bloemen! In het juryrapport stond dan ook dat ons ontwerp “verrassend, vernieuwend en gedurfd” was. Bij deze willen we nogmaals Cactuskwekerij van der Linden bedanken voor het sponsoren van alle cactussen en vetplanten!

Nu even een tijdje bijkomen van alle druktes en daarna…. beginnen de voorbereidingen voor het Varend Corso 2016 weer!

Speak Your Mind

*